HTSPT Rotterdam

De Burgerij en Noc Noc hebben er een nieuw buurtje bij! Sinds begin dit jaar heeft Noo.Me zich aangesloten aan dit hotspotwaardige rijtje op de Botersloot. Hier kun je op een lekkere en bijzondere manier kennismaken met de noedelsoep: een typisch Aziatisch gerecht. Daar wilden wij natuurlijk het fijne wel van weten!

Op een lekkere én bijzondere manier kennismaken met de noedelsoep, dat is nogal een ferme uitspraak. Klopt als een bus, maar Noo.Me (lees: know me/noodle me) maakt dat helemaal waar. Eigenaar Danny en zijn vriendin wilden een restaurant neerzetten met interactie en een unieke beleving. Dat is zeker gelukt! Het bijzondere is namelijk dat er niet één speciale keuken als uitgangspunt…

Read the full article here

Leave your reply

Did you Noo.Me?

That the bouillons are traditionally prepared by the in-house chef.

FOLLOW.ME on Instagram

Username field is empty.