Wat eet je dan wel?

Begin dit jaar opende Noo.Me zijn deuren aan de Botersloot. De naam Noo.Me staat voor Noodle Me en is ook een knipoog naar het Engelse Know Me. Je kunt hier terecht voor allerlei soorten noodle gerechten en kleine bijgerechtjes en dimsum hapjes, dranken en enkele desserts. Het menu is niet heel groot, maar overzichtelijk.

De inrichting is helemaal van deze tijd, industrieël en hip!

 

Read the full article here

Leave your reply

Did you Noo.Me?

That the bouillons are traditionally prepared by the in-house chef.

FOLLOW.ME on Instagram

 • Here
 • Swing down to Noo.Me
 • Noo.Me
📍 Boterslo
 • You know where to fi
 • You are getting very
 • Hungry and need a fi
 • 10/10 would recommen
 • Or 💡 order now a
 • Unlimited free deliv
 • We
 • Starting from today
 • Dear CSA-EUR Student
 • WE HAVE A WINNER
 • But first, Dim Sum!
 • Today is your lucky
 • You know where to fi
 • FRIYAY Everyday! Eve
 • WHAT ARE YOU GOING T
 • Bestsellers @ Noo.Me
 • Swing down to Noo.Me