Wat eet je dan wel?

Begin dit jaar opende Noo.Me zijn deuren aan de Botersloot. De naam Noo.Me staat voor Noodle Me en is ook een knipoog naar het Engelse Know Me. Je kunt hier terecht voor allerlei soorten noodle gerechten en kleine bijgerechtjes en dimsum hapjes, dranken en enkele desserts. Het menu is niet heel groot, maar overzichtelijk.

De inrichting is helemaal van deze tijd, industrieël en hip!

 

Read the full article here

Leave your reply

Did you Noo.Me?

That the bouillons are traditionally prepared by the in-house chef.

FOLLOW.ME on Instagram

 • We recieved a lot of
 • Unlimited free deliv
 • To keep my lovely cu
 • We deliver to your d
 • Dear Noodle lovers,
 • We
 • Ain
 • Lunch hour is the be
 • Let
 • Did you had a wonder
 • Dear Noodle lovers,
 • Your seating waiting
 • We
 • #greenMonday 🥬 Wh
 • Bad weather, is #Lak
 • [GOGO NUTS LAKSA🦐
 • [COMING SOON] 🥟:
 • Our "Chick you
 • [NOO.MEAT LAKSA] Irr
 • [WEATHER FORECAST]